Принц Гаррі прибув до Лондона, однак не зустрінеться з королем

Через щільний графік монарха

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Getty Images

ОПУБЛІКОВАНО: 8 травня 2024

Принц Гаррі, який зараз мешкає в Каліфорнії разом із Меган Маркл та двома дітьми, прибув до Лондона з коротким візитом. Повідомляється, що він не зможе побачитися зі своїм батьком, королем Чарльзом III, через занадто щільний графік монарха. 

 «На жаль, це неможливо через робочі зобов'язання Його Величності. Герцог, звичайно, розуміє завдання та пріоритети свого батька і сподівається побачити його найближчим часом», 

— зазначають представники герцога і герцогині Сассекських. 

Принц Гаррі приїхав до Лондона на святкування 10-ї річниці проєкту «Ігри нескорених» — спортивних змагань, у яких беруть участь поранені військовослужбовці та ветерани, зокрема з України. Подія відбудеться 8 травня в соборі Святого Павла.

Принц Гаррі, король Чарльз III та принц Вільям

Також король оголосив про те, що вирішив призначити свого старшого сина принца Вільяма головнокомандувачем армійського повітряного корпусу — раніше цю посаду обіймав принц Гаррі. 

Востаннє принц Гаррі зустрівся з батьком у лютому, після того, як дізнався що королю Чарльзу III діагностували рак. Попри те що монарх продовжує боротьбу з хворобою, 30 квітня він офіційно повернувся до виконання своїх обов'язків.

Нагадуємо, що Кейт Міддлтон також проходить курс профілактичної хімієтерапії та відновлюється після операції з видалення ракової пухлини. За словами принца Вільяма, зараз принцеса Уельська почувається добре. Раніше стало відомо, що Кейт Міддлтон одержала почесну нагороду від Чарльза III — її відзначили Орденом кавалерів пошани, що був заснований Георгом V 1917 року для визнання видатних досягнень у мистецтві, науці, медицині та державній службі. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ