Дженніфер Лопес рятує людство в трейлері фільму «Атлас»

Нова науково-фантастична стрічка Netflix

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 14 березня 2024

Стримінговий сервіс Netflix представив перший трейлер науково-фантастичної картини «Атлас», головну роль у якій виконала співачка та акторка Дженніфер Лопес. Події фільму Бреда Пейтона розгортаються в майбутньому, де технології досягли вищого рівня розвитку, а існування людства опиняється під загрозою.

Дата-аналітик Атлас Шеперд — талановита, та замкнена особистість. Жінка змушена забути про свою недовіру до штучного інтелекту, щоб знайти і схопити робота, який вийшов з-під контролю та прагне захопити владу. Ускладнює місію таємниче минуле героїні. Щоб врятувати цивілізацію, Атлас доводиться довіритися ШІ та поставити на кін власне життя. 

У стрічці також знялися Марк Стронг, відомий за фільмами «Шерлок Голмс» та «Круелла», і Стерлінг К. Браун. Прем'єра картини відбудеться 24 травня на Netflix.

Дженніфер Лопес почала акторську кар'єру в 1990-х, ще до здбуття статусу поп-зірки та релізу дебютного альбому On the 6, — першою помітною роллю артистки стала робота в серіалі «Моя родина». Акторка зіграла в понад 40 фільмах, зокрема в романтичних картинах «Потанцюймо» з Річардом Гіром та «Весільний галас» з Метью Макконагі.

Минулого року вона вже співпрацювала з Netflix над стрічкою «Мати», що розказує про жінку-кілера, яка намагається захистити власну доньку.

Нагадуємо, що у січні співачка представила шанувальникам відео Can't Get Enough, у якому виходить заміж в кутюрній сукні українського бренду FROLOV.

Другу версію кліпу на цю композицію для артистки створила українська режисерка Таню Муіньо, на рахунку якої співпраці з Елтоном Джоном і Брітні Спірс, Гаррі Стайлзом, Ленні Кравіцом, Doja Cat, Cardi B та багатьма іншими відомими артистами.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ