Дженніфер Лопес виходить заміж у сукні FROLOV в новому кліпі

За прикладом Бейонсе співачка обирає український бренд

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Надані брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 10 січня 2024

Дженніфер Лопес представила нове танцювальне відео Can't Get Enough, у якому виходить заміж. За сюжетом кліпу головна героїня, втомлена одноманітним життям, поринає у світ своїх мрій, де бачить себе в ролі прекрасної нареченої.

Відео починається з видовищної церемонії під відкритим небом, для якої артистка обрала кутюрну сукню українського бренду FROLOV. Вона існує в єдиному екземплярі та має два знакових вирізи в формі серця. Унікальна сукня оздоблена великою кількістю ручної вишивки та кристалами.

Засновник і креативний директор бренду Іван Фролов підкреслює, що надає цьому образу виключного значення. 

«Я завжди мріяв одягнути Дженніфер Лопес у сукню від FROLOV. Але одночасно дуже хотілося, щоб для цього був якийсь особливий привід, особливий момент. У це складно повірити, проте зрештою так і сталося. Адже саме нашу сукню Дженніфер обрала для весілля у її відеокліпі. Образ було зарезервовано стилістами одразу ж після показу Song to Song на тижні моди в Лондоні»,

— ділиться Іван. 

Сингл став першим релізом співачки з альбому This Is Me...Now, вихід якого запланований на 16 лютого. 

Серед зіркових прихильників бренду Кайлі Міноуг, що з'явилася в корсеті FROLOV на обкладинці альбому Tention, Бейонсе, яка виступила в сукні Івана Фролова в Лас-Вегасі в рамках Renaissance World Tour, а також Дуа Ліпа, Сем Сміт, Ріта Ора, гурт Maneskin, Megan Thee Stallion і південнокорейська артистка Lisa. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ