Принц Вільям у новому образі разом із Кейт Міддлтон і Девідом Бекхемом записали відеозвернення до британських спортсменів

Ролик обговорюють у Мережі

АВТОР:

ФОТО: Instagram: @princeandprincessofwales

ОПУБЛІКОВАНО: 13 серпня 2024

Днями в Парижі завершилися Олімпійські ігри — 2024, де українські спортсмени посіли 22-ге місце в загальному медальному заліку. На першій сходинці опинилися Сполучені Штати Америки, на другій — Китай, а на третій — Японія. До десятки кращих також увійшли Австралія, Франція, Нідерланди та Велика Британія.

З цієї нагоди члени королівської родини та відомі на весь світ зірки записали звернення до британських олімпійців, подякувавши їм за їхню працю. До запису відео долучилися, зокрема, Snoop Dogg, принц Вільям і Кейт Міддлтон, Девід Бекхем, Емма Вілліс, Дейм Келлі, Майкл Джонсон та інші.

«Вітаю, любі! Від усіх нас, хто дивився з дому, вітання команді Великої Британії! Браво за все, чого ви досягли, ви були натхненням для нас. Командо Великої Британії, ми так пишаємося вами. Вітаємо!»

— йшлося у ролику.

Однак чи не найбільшу увагу користувачів Мережі привернула саме поява в кадрі принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Так, принцеса Уельська, яка рідко робить публічні виходи, відколи у неї діагностували онкологію, для запису відеозвернення обрала смугастий чорно-білий топ Ralph Lauren, а принц Вільям одягнув футболку поло бренду Adidas, розроблену для команди Великої Британії спеціально для Олімпіади-2024.

Окрім цього, прихильники Вільяма помітили, що майбутній монарх змінив імідж. У кадрі принц продемонстрував довгу щетину на обличчі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ