Королівські сімʼї Європи представили свої різдвяні портрети

Свята наближаються

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @princeandprincessofwales

ОПУБЛІКОВАНО: 15 грудня 2023

Активна підготовка до свят у колах європейських монархів триває — вже зараз у своїх соціальних мережах вони традиційно публікують різдвяні листівки, якими вітатимуть своїх підданих. Порадувати громадян Великої Британії, звісно, поспішили король Чарльз III і його дружина королева Камілла. Для листівки подружжя обрало свій офіційний портрет, зроблений 6 травня після коронації.

король Чарльз III і Камілла

Instagram: @theroyalfamily

Бажаємо вам дуже щасливого Різдва та Нового року,

— йдеться у підписі.

Знімком також поділилися і спадкоємець престолу принц Вільям та його дружина принцеса Вельська Кейт Міддлтон. На чорно-білій світлині вони позують разом зі своїми дітьми: принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луї, вбрані у casual-аутфіти з джинсами та сорочками. Однак не лише британські монархи підготували різдвяні листівки.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон з дітьми фото

Instagram: @princeandprincessofwales

Зі святами прихильників привітало й керівне подружжя Монако — принц Альбер II і княгиня Шарлен. На фото, зробленому на тлі різдвяного декору, також присутні їхні діти — 9-річні близнюки Жак Оноре Реньє та Габріела Тереза Марія.

Принц Альбер II і княгиня Шарлен з дітьми фото

Instagram: @palaisprincierdemonaco

Королівська родина Іспанії опублікувала різдвяний портрет, зроблений на 18-й день народження принцеси Леонор, коли вона офіційно стала спадкоємицею престолу. Поряд із вбраною в білий брючний костюм принцесою позувала її мати королева Летиція, яка для знімка обрала синю сукню Carolina Herrera та прикраси Bulgari. Ліворуч на фото — король Філіп VI та 16-річна інфанта Софія. 

Королівська сім'я Іспанії фото

Фото: Casa De Su Majestad El Rey 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ