Gucci представив нову різдвяну кампанію

Лаконічні силуети та яскравий настрій

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @gucci

ОПУБЛІКОВАНО: 17 грудня 2023

Світові бренди вже відкрили святковий сезон: Jacquemus випустив нову колекцію, до якої увійшли не лише одяг та аксесуари, а й сніжколіпи, крафтове мило, ялинкові іграшки та гральні карти; Dior представив уже улюблені бʼюті-засоби у різдвяному пакуванні; Yves Saint Laurent презентував адвент-календар, Chanel — селекцію подарунків. До них долучився і Gucci: бренд опублікував рекламну кампанію, що втілює яскраву енергетику святкової атмосфери лінійки Gucci Gift.

Різдвяний кампейн, представлений креативним директором бренду Сабато Де Сарно, оспівує обʼєднаність із коханими, друзями та сімʼєю у зимову пору. Знімки вийшли під гаслами «Час святкувати», «Лаконічні силуети та яскравий настрій», «Друзі, які є сімʼєю», «Коли моменти стають спогадами» і «Сміх гучніший за музику».

На сайті бренду представлені добірки ідеальних подарунків: «для неї», «для нього», «beauty-селекція» та «для дітей». До жіночої версії увійшли подарункові сети, сумки, зокрема з лінійки Ophidia, шапки, кардхолдери, сонцезахисні окуляри, чоботи, головні убори, шарфи, ремені, а також прикраси: каблучки, кольє та сережки.

Для чоловіків Gucci пропонує обирати лофери, сумки, краватки, кардигани, футболки, рюкзаки, годинники, парфуми, чохли для телефона та інші актуальні й потрібні речі. Для дітей — пальта, сукні, светри, блузи, штани, джинси, шалі та навіть предмети гардероба для найменших.

Щодо beauty-лінійки, то у ній представлені косметичні фаворити — від помади й консилера до лаку для нігтів, а також подарункові набори з улюбленими парфумами як для жінок, так і для чоловіків: Gucci Flora, Gucci Guilty, Gucci Bloom.

Окрім світлин, Gucci також презентував рекламне відео. У ньому ми бачимо картину з різдвяною ковзанкою та атмосферу свята у декількох квартирах, розташованих одна навпроти одної.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ