Олена Зеленська в образі від українського бренду зустрілася з Метью Макконахі

Мова стилю

АВТОР:

ФОТО: Надані брендом, Instagram: @olenazelenska_official

ОПУБЛІКОВАНО: 16 липня 2024

Тиждень тому, 9 липня, президент України Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською прибув до Сполучених Штатів Америки, аби взяти участь у 75-му саміті НАТО. Окрім цього, днями президентське подружжя також зустрілося з відомим на весь світ голлівудським актором Метью Макконахі, його дружиною Камілою Алвес та першою леді Юти Еббі Кокс. 

Для заходу, присвяченого важливості збереження уваги до України, Олена Зеленська обрала костюм із вовни та шовку в чорному кольорі від українського бренду Article. Модель Manhattan має однобортний жакет з трохи oversized-посадкою. У цьому вбранні Зеленська також з’явилася на зустрічі з дружинами американських губернаторів, які входять до Національної асоціації губернаторів США. 

Олена Зеленська в образі від українського бренду зустрілася з відомим актором Метью Макконахі

Раніше Олена Зеленська демонструвала й інший образ від бренду Article, а саме на конференції «Українсько-американське партнерство в освіті та науці: сильніші разом», що відбулася у Вашингтоні. Перша леді з’явилася у темно-синьому костюмі, що складався з жакета, жилетки та брюк. Доповнювала look біла сорочка — також від Article. 

Олена Зеленська в образі від українського бренду

Зазначимо, що аутфітам, які Олена Зеленська приміряла у рамках свого візиту до Сполучених Штатів, директорка з моди видання New York Times Ванесса Фрідман присвятила окремий матеріал — «Чому першій леді країни, яка перебуває у стані війни, потрібен стиліст» (Why Does the First Lady of a Country at War Need a Stylist?).


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ