Колишня дружина принца Ендрю поділилася архівним фото принцеси Діани

З нагоди дня народження леді Ді

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Getty Images, Instagram: @sarahferguson15

ОПУБЛІКОВАНО: 3 липня 2024

Напередодні весь світ згадував принцесу Діану та вшановував її памʼять — у день, коли «королева сердець» відзначила б своє 63-річчя, 1 липня. Спогадами про покійну принцесу Уельську ділилися й члени королівської сім’ї, зокрема колишня дружина принца Ендрю Сара Фергюсон. У своєму Instagram вона опублікувала архівне фото з Діаною.

На світлині принцеса Діана вдягнена в зелений жакет із вершковим обрамленням і капелюх, виконаний у відповідних кольорах. Сама ж Сара позувала для знімка в білому жакеті, з-під якого визирала сорочка з принтом polka-dot, і чорному капелюсі.

Колишня дружина принца Ендрю Сара Фергюсон поділилася архівним фото принцеси Діани

«Вітаю з днем народження мою дорогу подругу Діану. Ти була променем світла і любові. І який спадок ти залишила по собі! Я назавжди запам’ятаю наш сміх і рідний, добрий дух, який я знайшла в тобі. Я впевнена, що ти завжди спостерігаєш за нами. Спочивай з миром, моя подруго»,

— підписала фотографію Сара Фергюсон.

Зазначимо, що принцеса Діана трагічно загинула внаслідок автомобільної катастрофи в тунелі Пон-де-л'Альма 31 серпня 1997 року, коли намагалася втекти від папараці. У машині з Діаною перебували її партнер Доді Аль-Фаєд, водій Анрі Поль та охоронець Тревор Ріс-Джонс. Вижити вдалося лише останньому.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ