Хто став найпопулярнішим членом королівської сім’ї? У Британії поділилися рейтингом

Результати можуть здивувати

АВТОР:

ФОТО: Instagram: @theroyalfamily

ОПУБЛІКОВАНО: 8 жовтня 2024

Традиційно YouGov — британська компанія, яка досліджує громадську думку та пов’язані з нею дані, — представляє щоквартальний рейтинг впізнаваності й популярності членів королівської родини. І саме перелік найпопулярніших монархів викликає у нас подив, адже ані Кейт Міддлтон, ані принц Вільям не посіли в ньому перше місце. 

Так, результати опитувань показали, що найулюбленішим членом королівської сім’ї лишається нині покійна Єлизавета II — відсоток людей, які висловилися позитивно щодо неї, нині складає 77%. 

У Британії показали рейтинг найпопулярніших членів королівської сім'ї

Друге місце посіла принцеса Уельська Кейт Міддлтон з результатом 73%, а третє — принцеса Анна (70%). Так само 70% позитивних реакцій отримав і принц Вільям, який обійняв четверту сходинку в рейтингу. П’ятірку закриває король Чарльз III  62%. 

У Британії показали рейтинг найпопулярніших членів королівської сім'ї

На шосте місце опитані поставили єдину доньку принцеси Анни — Зару Тіндалл, її результат — 58%, а на сьоме — Софі, герцогиню Вессекську, — 53%. На восьмій сходинці — її чоловік, молодший син Єлизавети II принц Едвард (52%). І аж на дев’ятій позиції бачимо королеву-консорта Каміллу (49%). 

У Британії показали рейтинг найпопулярніших членів королівської сім'ї

Усього в рейтингу 21 місце, і тринадцяте та чотирнадцяте обійняли сестри-принцеси Євгенія та Беатріс. Обидві мають результат 36%. Одразу за ними — принц Гаррі, який отримав 27%. Його дружина Меган Маркл посіла 17-те місце (23%). 

Цікаво, що в рейтингу впізнаваності принц Гаррі та Меган Маркл тримають лідерські позиції — перше та друге місце з результатом 99%.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ