Кейт Мосс розробила капсульну колекцію для Zara

Вона стане доступною вже цієї осені

АВТОР:

ФОТО: Zara

ОПУБЛІКОВАНО: 14 жовтня 2024

Днями була анонсована колаборація, що претендує на титул найгучнішої у 2024 році й може зробити повний sold out. Супермодель 1990-х років Кейт Мосс об’єднується зі street-ритейлером Zara для розроблення колекції вбрання для вечірок. Наразі відомо, що до неї увійдуть не лише ready-to-wear речі, а й аксесуари. 

«Для цієї колекції я хотіла створити ідеальну капсулу для вечірок — вироби, які виглядають розкішними без надмірних зусиль. Це поєднання класичного крою з необхідною кількістю гламуру, щоб провести вас у сезон вечірок»,

— поділилася Кейт Мосс. 

Кейт Мосс розробила капсульну колекцію для Zara

Модель недарма згадала про сезон вечірок, адже запуск капсульної колекції запланований на 30 листопада — просто напередодні зимових свят. 

«Мені подобалося працювати із Zara над кампаніями протягом багатьох років, і мені завжди подобалися їхні колаборації, тому коли ми з Мартою (голова Inditex Марта Ортега Перес. — Ред.) вперше обговорили цей проєкт, я була у захваті… Знову почати розробляти одяг і працювати з Кеті Інгленд»,

— додала вона. 

Зазначимо, що Кеті Інгленд, яка стилізуватиме колекцію Zara x Kate Moss, є легендарною британською стилісткою, найбільш відомою своєю роботою для Alexander McQueen. Кеті була правою рукою Лі Макквіна.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ