Бренд Celine випустив колекцію аксесуарів, присвячену пілатесу

Героїнею спортивного кампейну стала Кая Гербер

АВТОР:

ФОТО: Celine

ОПУБЛІКОВАНО: 24 червня 2024

Французький модний дім Celine давно вийшов за рамки виготовлення одягу, пропонуючи своїм клієнтам розкішні аксесуари для дому та подорожей — від підсвічників і кейсів для шампанського до навушників та жакардових гамаків з впізнаваним логотипом. 

Тепер креативний директор бренду Еді Сліман звернув увагу на спортивні тренування, як невіддільну частину нашого життя, що не тільки допомагає підтримувати себе у формі, а й може бути приємним ритуалом, в якому кожна деталь має значення.

Надихнувшись сучасними трендами, Celine представив колекцію аксесуарів для пілатесу: лаконічний реформер, що дозволяє пропрацювати різні групи м'язів, зробивши тіло гнучким, сильним і підтягнутим, а також гирі й гантелі, оздоблені шкірою, і килимки для йоги з класичним патерном.

Колекцію доповнили мінімалістичні шорти, легінси й топи, а також гумки для волосся та місткі спортивні сумки Celine. Героїнею кампейну стала Кая Гербер, яка першою приміряла нові моделі. Її знімав у Малібу Еді Сліман, що давно цікавиться фотографією і неодноразово робив рекламні знімки для брендів Saint Laurent та Celine.

Лінійка надійде в продаж у жовтні 2024 року в обраних магазинах та на сайті бренду.

Нагадуємо, що восени Celine, який вже має у своїй колекції свічки та аромати, представить першу помаду. Очікується, що пізніше серед б'юті-засобів бренду також з'являться пудра, туш, підводки для очей і лаки для нігтів.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ