Український фільм «Між нами» покажуть на HBO Max

Психологічний трилер про жінок і їхні таємниці

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 27 лютого 2024

Дебютну повнометражну картину режисерки Соломії Томащук «Між нами» показуватимуть на стримінгу HBO Max та каналі Cinemax з травня 2024 року — вона буде доступна для глядачів у Центральній та Східній Європі. Психологічний трилер розказує про долі двох жінок — Саші (Анастасія Пустовіт) та Ані (Ірма Вітовська), які постали перед труднощами в особистому житті. 

Саша — молода дівчина, що перебуває у непростому шлюбі та рятується від почуття самотності на вечірках. Вона відчуває себе заручницею власного травматичного минулого і хаотичних стосунків із чоловіком. 50-річна Аня, з якою героїня випадково знайомиться у лікарні, теж має родинні проблеми. Ситуація ускладнюється, коли жінки стають свідками злочину і тепер мають зберігати спільну таємницю.

«На HBO Max ми пропонуємо місцевий контент для наших підписників у Центральній та Східній Європі, транслюючи їм найбільш близькі та цікаві історії з їхніх міст та містечок. Фільм «Між нами» українського виробництва є чудовим додатком для наших платформ. Він ідеально поєднується з європейськими стрічками, що вже доступні на HBO Max та Cinemax»,

— підкреслює Рагнхільд Торбек, старша віцепрезидентка з питань програм та закупівель HBO Max у регіоні Європи, Близького Сходу та Африки.

Раніше фільм відзначили на Seoul International Women's Film Festival, Filmfest Hamburg та New York International Women’s Festival. У 2023 році права на показ стрічки також придбав Netflix.

Нагадаємо, що в січні європейський філіал HBO Max також анонсував вихід української картини «Як там Катя?» Крістіни Тинькевич. Драма розповідає про Анну (Анастасія Карпенко) — лікарку швидкої допомоги, яка є опорою для своєї родини: сестри, матері та єдиної доньки Каті. Анна прагне подарувати своїй дитині найкраще життя, але плани руйнує неочікувана і приголомшлива трагедія, що залишає героїню наодинці з байдужою системою.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ