Шпигунський серіал «Кульгаві коні» з Гері Олдменом подовжили на 6 сезон

Популярне шоу про агентів розвідки MI5

АВТОР:

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 18 жовтня 2024

Стримінговий сервіс Apple TV+ подовжив серіал «Кульгаві коні», номінований на премії BAFTA, «Еммі» та «Золотий глобус», на 6 сезон ще до виходу на екрани 5 сезону шоу. 

Популярний шпигунський трилер заснований на серії романів британського письменника Міка Геррона «Слау-хаус» (Slough House). Серіал розказує про спеціальний відділ MI5, куди відправляють агентів, яких вважають невдахами.

Здається, що на героїв чекає нудна паперова робота під керівництвом саркастичного Джексона Лемба (Гері Олдмен), однак насправді їм доводиться брати участь у розслідуванні серйозних справ, що загрожують Британії, і постійно ризикувати власним життям. У серіалі також зіграли Джек Лоуден, Крістін Скотт Томас, Олівія Кук та Джонатан Прайс.

Серіал кульгаві коні подовжили на 6 сезон

У вересні Apple TV+ представив глядачам 4 сезон шоу, останній епізод якого вийшов на початку жовтня. За сюжетом один із головних героїв трилера Рівер Картрайт (Джек Лоуден) має рятувати свого діда Девіда (Джонатан Прайс), який колись був впливовим агентом, однак поступово втрачає пам'ять.

Після того, як літній чоловік вбиває невідомого шпигуна у власному домі на нього починають полювання міжнародні терористи та колеги з MI5. Виявляється, що Девід Картрайт приховує страшні таємниці про минуле власної родини, і тепер не тільки його онук Рівер опиняється у смертельній небезпеці, а й інші співробітники розвідки та прості громадяни. 

Гері Олдмен серіал повільні коні кульгаві коні

Відомо, що до 6 сезону серіалу традиційно увійдуть шість епізодів, а в режисерське крісло повернеться Адам Рендалл, що працював над 4 сезоном трилера.

«Глядачі в усьому світі закохалися у проєкт «Кульгаві коні», і я дуже радий, що Гері Олдмен очолить наш зірковий акторський склад у ще одній гострій і насиченій екшном пригоді»,

— підкреслив Джей Хант, креативний директор Apple TV+ у Європі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ