Сергій Майдуков і фонд Rescue Now запустили ексклюзивну футболку до Дня Незалежності

«Колекція з єдиної футболки»

АВТОР:

ФОТО: Надані пресслужбою

ОПУБЛІКОВАНО: 23 серпня 2024

Сергій Майдуков — відомий український художник, чиї ілюстрації прикрашають обкладинки New York Times, The Guardian та інших світових медіа, автор артбуку про війну і сміливість «Заграва» — разом із благодійним фондом Rescue Now розробив колекцію з єдиної футболки, присвяченої Дню Незалежності України. 

Ілюстрація під назвою «Козак Мамай» – один із найпоширеніших фольклорних сюжетів української культури. Козак із бандурою символізує особисту свободу, яка питома для українців і особливо важлива в часи боротьби за незалежність. 

«Ми хотіли зробити колекційну футболку, яку не одягнеш кожен день, бо вона символізує щось цінне, те, що хочеться оберігати, тримати в безпеці. Для цього нам була потрібна сильна ілюстрація, у якій є сенси. Ми знали, що таку можна знайти у Сергія»,

— розповідає про колаборацію Михайло Чорноморець, co-founder & CEO фонду Rescue Now. 

Сергій Майдуков і фонд Rescue Now запустили ексклюзивну футболку до Дня Незалежності

«Колекція єдиної футболки» — ексклюзивний дроп одного екземпляру футболки із зображенням ілюстрації Козака Мамая. 

Придбати футболку можна за будь-який донат на благодійний фонд Rescue Now, що опікується людьми з прифронтових і деокупованих територій і надає гуманітарну допомогу тим, хто потребує її найбільше. Серед усіх донаторів фонд рандомно обере власника ексклюзивного дропу. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ