Леді Гага і Гоакін Фенікс у сиквелі фільму «Джокер»

В образі закоханих злочинців

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Instagram

ОПУБЛІКОВАНО: 15 лютого 2024

Американський режисер Тодд Філліпс показав нові кадри з фільму «Джокер: Божевілля на двох», світова прем'єра якого відбудеться в жовтні. Стрічка є продовженням картини 2019 року про відомого злодія з коміксів DC, якого зіграв Гоакін Фенікс.

Психологічний трилер «Джокер» став новим поглядом на історію героя і здобув головну нагороду 76-го Венеційського кінофестивалю. Картина розказує про клоуна Артура Флека, що мріє бути успішним стендап-коміком і здобути любов публіки. Однак чоловіка не тільки не вважають цікавим, але й постійно знущаються з нього. Одного дня чаша терпіння героя переповнилася — на фоні соціальної несправедливості та жорстокості в Готемі він втрачає контроль і переходить на сторону зла. Стрічка отримала схвальні відгуки глядачів і критиків, номінацію на 11 «Оскарів», а також премію «Ґреммі» за найкращий саундтрек. 

Instagram: @toddphillips

Сиквел картини режисер вирішив зняти в жанрі музичного фільму. Стрічка починається зі сцени в психіатричній клініці Аркгем, де Джокер, якого вважають безумцем, знайомиться з незвичною лікаркою. Герой захоплюється нею і поступово перетворює на ексцентричну партнерку у злочинах — Гарлі Квінн. Образ дівчини Джокера втілила Леді Гага.

На нових кадрах з фільму артисти позують в клоунському гримі, підкреслюючи химерну близькість, що виникла між героями, а також танцюють на даху психіатричної лікарні, імітуючи сцену з романтичного чорно-білого кіно.

Instagram: @toddphillips

Це не перший масштабний кінопроєкт співачки. Леді Гага, на рахунку якої 13 премій «Ґреммі» та інші престижні нагороди, почала акторську кар'єру у 2013 році, знявшись в епізодичній ролі в екшні «Мачете вбиває», а після цього зіграла в популярному серіалі «Американська історія жахів». Однак справжнім проривом для артистки стала романтична драма «Народження зірки», де вона співпрацювала з Бредлі Купером. Стрічка отримала 8 номінацій на «Оскар» і виборола нагороду за найкращу оригінальну пісню — Shallow у виконанні Леді Гаги.

Також співачка відома завдяки фільму «Дім Ґуччі» про скандали, зради та вбивство в італійській родині Ґуччі, яка стоїть за створенням знаменитого бренду. Побачити нове перевтілення співачки у стрічці «Джокер: Божевілля на двох» можна буде 4 жовтня. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ