Гоакін Фенікс і Леді Гага в першому трейлері фільму «Джокер: Божевілля на двох»

Продовження історії про відомого злодія

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 10 квітня 2024

Компанія Warner Bros. представила перший трейлер стрічки «Джокер: Божевілля на двох», що є продовженням картини 2019 року про відомого злодія з коміксів DC, якого зіграв Гоакін Фенікс. Прем'єра фільму Тодда Філліпса відбулася на 76-му Венеційському кінофестивалі, де він одержав головну нагороду — «Золотого лева». Також стрічка удостоїлася 11 номінацій на «Оскар» і премії «Ґреммі» за найкращий саундтрек, та зібрала у світовому прокаті понад $1 мільярд. 

Картина розказує про клоуна Артура Флека з вигаданого міста Ґотем, що мріє бути успішним стендап-коміком. Навколо панує соціальна несправедливість і жорстокість, а з самого чоловіка постійно знущаються. Через це він переходить на темну сторону і стає одним із найнебезпечніших злочинців Ґотема, головною рисою якого є клоунський грим.

Події сиквелу починаються в психіатричній клініці Аркгем, де Джокер, якого вважають безумцем, знайомиться з майбутньою партнеркою по злочинах — Гарлі Квінн.

Роль ексцентричної жінки, що колись була лікаркою, та втратила контроль над своїм життям, зіграла володарка «Оскара» Леді Гага. Співачка почала зніматися в кіно у 2013 році й найбільш відома завдяки стрічкам «Народження зірки» і «Дім Ґуччі».

У трейлері фільму «Джокер: Божевілля на двох» Гоакін Фенікс в образі головного героя наголошує на впливі музики на життя людей і зазначає, що він більше не сам, адже знайшов кохання.

«Саме музика робить нас одним цілим. Вона гоїть тріщини всередині нас», — підкреслює Джокер. Гоакін Фенікс і Леді Гага танцюють на фоні декорацій вечірнього міста, влаштовують заворушення на вулицях Ґотема, тікають від переслідування та підтримують романтичний зв'язок навіть після ув'язнення злочинця. Світова прем'єра фільму запланована на 4 жовтня 2024 року. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ