Гленн Клоуз зіграє легендарну головну редакторку Harper’s Bazaar US у серіалі про Крістіана Діора

Перші фото акторки в ролі Кармел Сноу

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри із серіалу, GETTY IMAGES

ОПУБЛІКОВАНО: 21 грудня 2023

Американська акторка Гленн Клоуз приєдналася до зіркового касту серіалу The New Look — нового шоу Apple TV+ про Крістіана Діора, прем’єра якого відбудеться в лютому. Артистка номінувалася на «Оскар» рекордні 8 разів і найбільш відома за фільмами «Небезпечні зв’язки», «Фатальний потяг» та «101 далматинець».

У серіалі, події якого розгортаються у післявоєнному Парижі, вона зіграє Кармел Сноу — знамениту головну редакторку Harper’s Bazaar US, що працювала над розвитком і популяризацією видання з 1934 по 1958 рік. Вона створила інтелектуальний модний глянець, що підтримував видатних митців, дизайнерів та письменників XX сторіччя: Річарда Аведона, Трумена Капоте, Діану Арбус, Анрі Картьє-Брессона, Енді Воргола та інших талантів.

Гленн Клоуз у ролі Кармел Сноу в серіалі The New Look 

Кармел Сноу допомогла журналу пережити темний період Другої світової війни, і саме їй належить означення стилю Крістіана Діора — New Look. Побачивши першу колекцію кутюр’є у 1947 році, вона висловила думку про те, що Діор змінив стандарти в моді. «Це справжня революція, дорогий Крістіане. Ваші сукні мають абсолютно новий вигляд (new look. — Прим. ред.)», — заявила після показу в Парижі Сноу.

Це вже другий спільний проєкт Гленн Клоуз зі сценаристом і продюсером Тоддом Кесслером — вони вперше зустрілися на зніманнях шоу «Сутичка», роль у якому принесла акторці «Золотий глобус» та дві премії «Еммі». «Правда в тому, що я б зробила для Тодда все після його блискучої роботи над серіалом «Сутичка». Я була в захваті, коли він запросив мене на роль Кармел Сноу, і, сподіваюся, що зможу показати важливість культової особистості в історії моди, що змінила правила гри», — підкреслила акторка.

Кармел Сноу

У шоу також знімуться Бен Мендельсон, Жульєт Бінош, Джон Малкович, Мейзі Вільямс, Емілі Мортімер та Клес Банг. Що варто знати про один з найочікуваніших серіалів 2024 року — читайте в нашому матеріалі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ