Дивимося перший трейлер горору «Носферату» з Лілі-Роуз Депп

Сучасний погляд на класику

АВТОР:

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 26 червня 2024

Компанія Focus Features представила трейлер готичного фільму жахів «Носферату» — сучасної версії класичної історії, що вперше вийшла на екрани у 1922 році. Режисером картини став Роберт Еґґерс, відомий за горорами «Відьма» з Анею Тейлор-Джой та «Маяк» із Робертом Паттінсоном. 

Німа стрічка «Носферату. Симфонія жаху» Фрідріха Мурнау була однією з перших спроб створити фільм про Дракулу. Не маючи прав на екранізацію знаменитого роману Брема Стокера, режисер змінив деякі деталі сюжету, зокрема ім'я головного героя, що став у його картині графом Орлоком. У цій картині він вперше показав, як вампір гине від сонячного світла — у майбутньому ця сцена стала однією з усталених легенд про вампірів.

Граф Орлок одержимий дружиною свого агента з нерухомості — Елен і готовий на все, щоб зробити її частиною містичного світу. Роль вампіра втілив на екрані Білл Скарсгард, який раніше вже знімався у горорі «Воно» за романом Стівена Кінга. 

Елен зіграла Лілі-Роуз Депп, відома за фільмами «Планетарій» та «Король», а її чоловіка Томаса — Ніколас Голт. Також у картині знялися Віллем Дефо, зірка серіалу «Корона» Емма Корін та Аарон Тейлор-Джонсон.

Режисер зазначає, що його стрічка буде справді страшною, у стилі класичних горорів, яких давно не вистачало глядачам. Світова прем'єра фільму запланована на грудень 2024 року.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ