Дивимося новий трейлер «Джокера-2» з Леді Гагою та Гоакіном Феніксом

Продовження історії про відомого злодія

АВТОР:

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 24 липня 2024

Компанія Warner Bros. представила новий трейлер фільму Тодда Філліпса «Джокер: Божевілля на двох». Картина, головні ролі в якій виконали Гоакін Фенікс та Леді Гага, є продовженням стрічки 2019 року про відомого злодія з коміксів DC. Фільм здобув світове визнання, отримав головну нагороду 76-го Венеційського кінофестивалю та 11 номінацій на «Оскар». Світова прем'єра сиквелу також відбудеться у Венеції. 

Оригінальна картина розказує про клоуна Артура Флека з вигаданого міста Ґотем, що мріє бути успішним стендап-коміком. Навколо панує соціальна несправедливість, а з самого чоловіка постійно знущаються. Через це він переходить на темну сторону і стає одним із найнебезпечніших злочинців Ґотема, головною рисою якого є клоунський грим.

Події сиквелу починаються в психіатричній клініці Аркгем, де Джокер (Гоакін Фенікс), якого вважають безумцем, знайомиться з майбутньою партнеркою по злочинах — Гарлі Квінн (Леді Гага), ексцентричної жінки, що колись була лікаркою, але втратила контроль над своїм життям. 

У новому трейлері герой постає перед судом за свої злочини та неочікувано отримує визнання жителів Ґотема, які готові пробачити йому жорстокість, апелюючи до складного життя Джокера і його ненависті до корумпованої системи. Глядачам демонструють розвиток стосунків Гарлі та Джокера, що нарешті позбуваються відчуття самотності. Герої танцюють на даху, співають пісні про кохання та разом тікають з психіатричної клініки.

Фільм «Джокер: Божевілля на двох» вийде в український прокат 4 жовтня 2024 року. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ