Chanel випустив фільм-колаж з нагоди презентації нової колекції у Манчестері

Атмосфера й тісний зв’язок з містом

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @chanelofficial

ОПУБЛІКОВАНО: 15 грудня 2023

На початку грудня Модний будинок Chanel представив свою нову колекцію Métiers d'art 2023/24 у британському місті Манчестер. З цієї нагоди креативна директорка Віржині Віар доручила режисерці та амбасадорці бренду Софії Копполі зняти короткий фільм у формі колажу, що втілив би яскравий ритм і творчу енергію міста. 

Chanel

Фільм-колаж поєднав у собі історичні фотографії Габріель Шанель у Великій Британії — вічне джерело натхнення для кутюр'є — з десятками зображень, що розповідають про передове значення Манчестера у музиці, літературі, архітектурі та спорті — важливих для Модного дому сферах. 

Серія промовистих зображень, спеціально зроблених британським фотографом Джеймі Гоксвортом, транслюється у супроводі легендарної композиції New Order «Блакитний понеділок». Для втілення перших силуетів колекції у зніманнях узяли участь люди, відібрані на «відкритому» кастингу. 

Нагадаємо, що Chanel уже представив нову колекцію весна-літо — 2024. На її створення дизайнерку Віржині Віар надихнули сади вілли Ноай: яскраві кольори, паєтки, що відбивають світло; декор райдужними нитками, геометрія, що відсилає до форми дерев; квіткові принти тощо. Серцем лінійки став, звісно, фірмовий твід Модного дому. 

У колекції також спостерігаємо ряд інших трендів, що актуальні вже цієї холодної пори: картатий принт, polka-dot, денім, банти, V-подібний виріз, довжина максі та високі рукавиці.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ