Теплий кардиган — головний хіт сезону осінь-зима — 2024/25

Роздивляємося наймодніші моделі

АВТОР:

ФОТО: Launchmetrics/Spotlight, надані брендами, mytheresa

ОПУБЛІКОВАНО: 21 жовтня 2024

Холодний сезон уже повною мірою демонструє нам стилізаційні можливості таких теплих і затишних матеріалів як кашемір і вовна. Саме вони традиційно посідають найважливіші місця у гардеробах фешіоніста в осінньо-зимову пору, тож саме з їхніми фактурами ми працюватимемо найбільше. 

У той час як в’язані речі є класичною для сезону опцією, серед них постає і надпотужний тренд, що його ми вже помічали навесні та влітку. Так, фаворитом дизайнерів стали кардигани у всіх їхніх можливих проявах: це і тонкі моделі з ґудзиками в тон, і об’ємні варіанти масивної в’язки, і яскраві, декоровані бахромою, вироби, і, зрештою, базові кардигани у звичних для осені й зими кольорах. 

Який кардиган обрати та з чим його носити? 

На подіумах були представлені кардигани на будь-який смак і до будь-якого аутфіту. Чого лише варті шоу брендів, якими керує Міучча Прада? 

До гардероба жінки Prada сезону осінь-зима — 2024/25 увійшли кардигани в рожево-фіолетових тонах. Бренд пропонував поєднувати їх із не менш яскравими джемперами та балансувати насиченість кольорів строгими спідницями-олівцями довжини міді. Своєю чергою, Miu Miu звертається до стилю препі та сучасної інтерпретації класичної шкільної форми, у яких кардиган стає незамінною складовою. 

Який вигляд мають наймодніші кардигани сезону сезону осінь-зима — 2024/25

Prada 

Який вигляд мають наймодніші кардигани сезону сезону осінь-зима — 2024/25

Miu Miu 

Окрім цього, кардигани ми бачили й на шоу Chloé, Gucci, Valentino, Chanel, Ferragamo та багатьох інших. Чимало з брендів зверталися до ролі цього трикотажного елемента у багатошарових образах. Зокрема, Rabanne, захопившись роботою з принтами, комбінував кардиган з візерунком-клітинкою з картатою сорочкою та картатими штанами. Для «нейтралізації» кількості тартану поверх він накинув чорний жакет. 

Max Mara ж робить кардиган верхнім шаром аутфіту в діловому стилі, одягаючи його поверх блейзера. 

Де шукати стильні кардигани? 

Переконані, у вашому гардеробі точно знайдеться м’якенький кардиган, який ви стилізуєте з діловими ансамблями для прохолодних днів в офісі, улюбленими джинсами для щоденної рутини та поверх суконь для створення романтичного настрою. 

Однак цього сезону увагу варто звернути на новинки від світових та українських брендів, як базові моделі, так і з цікавим декором. Так, серед актуальних пропозицій від Proenza Schouler — принтований фактурний кардиган з акцентними ґудзиками. В асортименті DAFF бачимо подовжену модель у сірому кольорі, а в JOSEPH можна придбати виріб у трендовому хакі. 

Більше стильних кардиганів — у нашій добірці. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ