Унаслідок російської атаки була пошкоджена дитяча лікарня «Охматдит»

Ракетний удар 8 липня

АВТОР:

ФОТО: Instagram: @zhovta_k

ОПУБЛІКОВАНО: 8 липня 2024

Сьогодні російські окупанти здійснили чергову масовану ракетну атаку по території України. Під ударом опинилися Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Слов’янськ, Краматорськ, а також Покровськ. Відомо про щонайменше 20 загиблих та близько 50 поранених. Росіяни застосували понад 40 ракет різних типів, зокрема аеробалістичні ракети «Кинджал». 

У столиці падіння уламків зафіксовано в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація. Одна з російських ракет влучила в національну дитячу лікарню «Охматдит» — у корпус, де перебували діти на діалізі, пошкоджені реанімаційні, операційні, онкологічне відділення. Зараз під завалами ще залишаються люди. За словами глави МВС України, точна кількість постраждалих і загиблих поки невідома. Внаслідок атаки руйнувань також зазнали житлові будинки та об’єкти інфраструктури. 

«Операційних немає, поранених багато»,

— прокоментували наслідки обстрілу в «Охматдиті». 

Наслідки ракетної атаки 8 липня: влучання у дитячу лікарню «Охматдит»

Instagram: @polosunya

У Кривому Розі під ударом опинилася адміністративна будівля промислового підприємства, наразі відомо про 10 загиблих і 31 пораненого. У Дніпрі пошкоджень зазнали багатоповерхівка, підприємство та СТО. 

Інформація про влучання у підприємство також надійшла з Покровської громади, там загинули троє чоловіків.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ