Сальма Гаєк продемонструвала вишуканий образ під час прийому французького президента Еммануеля Макрона

Особлива подія в Єлисейському палаці

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @salmahayek

ОПУБЛІКОВАНО: 14 червня 2024

Напередодні президент Франції Еммануель Макрон влаштував прийом із нагоди приїзду до Парижа президента Сполучених Штатів Джо Байдена та першої леді Джилл Байден, аби відсвяткувати понад 250-річну дружбу країн і вшанувати їхні спільні цінності: демократію, свободу і рівність.

Спершу на червоному хіднику Єлисейського палацу зʼявилося перше подружжя Франції — Еммануель Макрон у класичному костюмі та його дружина Бріжит у білій сукні з прозорими рукавами від Louis Vuitton. Разом із ними вийшли Джо Байден — також у класичному костюмі — та Джилл Байден у чорній кутюрній сукні з білим шлейфом від Schiaparelli.

Сальма Гаєк разом з Джилл Байден і Бріжит Макрон відвідала прийом президента Франції

Instagram: @potus

Окрім політиків, на урочистий прийом були запрошені й знаменитості, зокрема музикант і креативний директор Louis Vuitton Фаррелл Вільямс, модель Карла Бруні, акторки Леа Сейду та Сальма Гаєк. Останню супроводжував чоловік — бізнесмен Франсуа Анрі-Піно.

Для заходу Сальма Гаєк обрала total black look, що складався з мереживного топу з довгими рукавами й пишної спідниці довжини максі. Доповнювали її аутфіт сумка-клатч і сонцезахисні окуляри, а також прикраси: сережки й масивна каблучка на вказівному пальці правої руки. Франсуа Анрі-Піно також обрав total чорний образ: брючний костюм із сорочкою та краваткою в тон.

«Державна вечеря у французькому Єлисейському палаці»,

— підписала світлини Сальма.

Сальма Гаєк відвідала прийом Еммануеля Макрона

Сальма Гаєк відвідала прийом Еммануеля Макрона


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ