Купуйте зі змістом: 50% знижки на нові кросівки Saucony за внесок у благодійність

Ініціатива триває до 4 серпня

АВТОР:

ФОТО: Instagram: @sauconyukraine

ОПУБЛІКОВАНО: 4 серпня 2024

Американський бренд Saucony, відомий своїм інноваційним підходом до створення бігового взуття, оголошує про старт благодійної акції «Суперобмін». До 4 серпня всі охочі мають можливість підтримати важливу справу та отримати значну знижку на нову пару кросівок.

Ініціатива спрямована на збір коштів для Всеукраїнського центру з протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації постраждалих від війни SUPERHUMANS.

Купуйте зі змістом: 50% знижки на нові кросівки Saucony за внесок у благодійність

Долучитися до акції дуже просто: перейдіть за посиланням superobmin.com, заповніть форму та зробіть благодійний внесок від 200 гривень. Як вдячність за підтримку, на вашу електронну пошту буде надіслано унікальний промокод, що дає право на 50% знижку на взуття Saucony.

Для тих, хто віддає перевагу шопінгу офлайн, акція також діє у фізичних магазинах Arena Store, Saucony та RunLab. Всі деталі можна знайти на сайті акції.

Також взяти участь в акції та отримати знижку можна за додатковою механікою: приносьте будь-яке взуття будь-якого бренду та обмінюйте його на знижку 50%. Знижка діє від першої цін на все взуття бренду Saucony. Зібрані пари будуть передані на благодійність.

Не втрачайте шанс підтримати добру справу та отримати свою ідеальну пару бігових кросівок за половину вартості просто зараз.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ