Кейт Міддлтон тепло привітала принца Джорджа з днем народження

Зробивши сину новий портрет

АВТОР:

ФОТО: Getty Images, Instagram @princeandprincessofwales

ОПУБЛІКОВАНО: 23 липня 2024

На сторінці герцогів Уельських в Instagram опублікували новий знімок принца Джорджа — нащадка корони, якому виповнилося 11 років. Чорно-білий портрет традиційно зробила Кейт Міддлтон, яка давно цікавиться фотографією і є довічним членом та офіційною покровителькою Королівського фотографічного товариства.

Принцеса Уельська щороку знімає дітей на честь їхніх днів народження — подивитися добірку теплих кадрів Джорджа, Шарлотти, Луї, а також принца Вільяма та інших членів британської королівської сім'ї можна в нашому матеріалі

Нагадуємо, що в березні Кейт Міддлтон повідомила, що хвора на рак. Зараз принцеса Уельська продовжує лікування і тимчасово відмовилася від виконання королівських обов'язків. У червні вона порадувала прихильників появою на військовому параді Trooping the Colour на честь дня народження короля Чарльза III. Кейт Міддлтон привітала публіку на балконі Букінгемського палацу разом з чоловіком і трьома дітьми. 

В липні принцеса також відвідала фінал тенісного чемпіонату «Вімблдон» у Лондоні разом зі своєю 9-річною донькою Шарлоттою. Гості престижної спортивної події, зокрема відомі голлівудські актори та спортсмени, зустріли Кейт Міддлтон оваціями.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ