Кейт Міддлтон разом із донькою Шарлоттою зʼявилася на фіналі Вімблдона-2024

Рідкісний публічний вихід

АВТОР:

ФОТО: Instagram: @princeandprincessofwales

ОПУБЛІКОВАНО: 15 липня 2024

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон здійснила другий публічний вихід, відколи оголосила про свою боротьбу з онкологією. Лікарі дозволили їй відвідати фінал тенісного чемпіонату «Вімблдон», який відбувся учора, 14 липня. На заході Кетрін супроводжувала її 9-річна донька Шарлотта.

Для появи на Вімблдоні-2024 Кейт Міддлтон обрала фіолетову сукню довжини міді, оздоблену драпіруванням, від бренду Safiyaa. Її аутфіт доповнювала бежева структурована сумка з верхньою ручкою й туфлі-човники в тон, а також прикраси: два золоті браслети-кафи, сережки та каблучка.

Юна принцеса Шарлотта була вдягнена в темно-синю сукню з класичним принтом polka-dot, декоровану рюшами. Завершували образ молочного відтінку балетки й декілька браслетів.

Кейт Міддлтон на фіналі Вімблдона-2024

Кейт Міддлтон на фіналі Вімблдона-2024

Кейт Міддлтон на фіналі Вімблдона-2024

Цікаво, що сукню принцеси Уельської прикрашав маленький картатий чорно-фіолетовий бант — аксесуар, традиційний для її вімблдонських образів. Ця брошка є своєрідним символом Всеанглійського клубу великого тенісу та крокету, де щороку й проводиться Вімблдон. З 2016 року Кейт Міддлтон є покровителькою Клубу, саме вона вручає нагороду переможцю чемпіонату.

Окрім цього, під час заходу принцеса Шарлотта отримала ракетку в подарунок від цьогорічної переможниці Вімблдона — чеської тенісистки Барбори Крейчікової.

Зазначимо, що свій перший у 2024 році публічний вихід Кейт здійснила у червні: разом з родиною вона відвідала парад Trooping the Color.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ