Український бренд ювелірних прикрас SOLO for Diamonds здобув нагороду на конкурсі JCK Jewelers’ Choice Awards

Всесвітнє визнання

АВТОР:

ФОТО: Надані брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 4 червня 2024

Український бренд ювелірних прикрас із вирощених діамантів SOLO for Diamonds відзначили на престижному міжнародному конкурсі JCK Jewelers’ Choice Awards у Лас-Вегасі. Цього року сапфірова каблучка SOLO for Diamonds із вирощеним у лабораторії діамантом була обрана експертами та редакторами як найкраща у категорії ювелірних виробів із вирощеними діамантами. 

Прикраса є частиною унікальної біоколекції SPECIAL. Основа каблучки виконана з вирощеного сапфіру, а прикрашає цей ювелірний виріб вирощений у лабораторії діамант. Сапфіровий перстень із діамантом — цікава й вишукана альтернатива класиці, створена для тих, хто кидає виклик буденності та обирає новаторський підхід до стилю. Виріб втілює сміливість бути унікальною та не такою, як усі. 

SOLO for Diamonds

Зазначимо, що конкурс JCK Jewelers' Choice Awards є одним із найпрестижніших у світі ювелірних виробів. 

Цьогоріч подія тривала з 31 травня по 3 червня. Команда SOLO for Diamonds щаслива, що її зусилля були визнані на міжнародному рівні. Ця нагорода ще раз підтверджує, що прикраси бренду — це не тільки естетична краса, але й висока якість, новаторський підхід та екологічна свідомість. 

Вироби SOLO for Diamonds від моменту заснування бренду вже тричі здобували нагороди на міжнародному конкурсі JCK Jewelers' Choice Awards — y 2021, 2023 та 2024 роках. 

SOLO for Diamonds

SOLO for Diamonds


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ