Чи знали ви, що Крістіан Діор був не лише видатним дизайнером, а й знаним гурманом? Він підносив гастрономічне мистецтво з характерною для нього вишуканістю і завжди обирав для себе та своїх гостей найяскравіші смаки. Вшановуючи пристрасть свого засновника, Дім Dior продовжує відкривати заклади у своїх бутиках, де клієнти можуть не лише насолодитися незвичними десертами й напоями, а й надихнутися атмосферою простору.
Так, днями з нагоди офіційного відкриття Dior Gold House у Бангкоку, Таїланд, модний дім поділився у соціальних мережах залаштунками роботи Café Dior у ньому. На світлинах спостерігаємо, як шеф Мауро Колагреко працює з архівами Дому, аби сформувати меню нового закладу. Він шукає способи відобразити високу моду в кондитерських виробах.
Однак Бангкок — не єдина нова локація для Café Dior цього грудня. Вчора новий заклад відкрився у двоповерховому флагманському магазині Dior у Ченду, що в Китаї, а дещо раніше — також у токійському районі Ґінза.
Меню для обох кафе розробляла Анн-Софі Пік, єдина французька шеф-кухарка з трьома зірками Мішлен, відома вигадливими смаками своїх страв. Її кулінарні витвори поєднали в собі розкішні квіти садів Гранвіля, леопардовий принт Mizza та вершково-жовті відтінки Le Mimosa. Навіть пелюстки легендарної спідниці Junon втілилися у ніжному крабовому суфле.