Бренд BOBKOVA разом з агенцією Banda випустила ексклюзивні футболки з історіями українських спортсменів

Ексклюзивні футболки для друзів українських олімпійців

АВТОР:

ФОТО: Надані брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 24 липня 2024

Український бренд BOBKOVA разом з агенцією Banda випустила ексклюзивні футболки з історіями українських спортсменів. Футболки є символом сили, мужності та волі до перемоги наших спортсменів.

Україна — єдина країна, яка відправила делегацію спортсменів на Олімпійські ігри в умовах повномасштабної війни. Девіз української олімпійської збірної цього року — The Will to Win.

На футболках зображені українські спортсмени, які продемонстрували неймовірну силу духу: веслувальниця Людмила Лузан, параплавець Олексій Федина, борчиня Ірина Коляденко, гімнаст Назар Чепурний, плавчині Марина та Владислава Алексіїва, боксер Дмитро Ловчинський, легкоатлетка Вікторія Ткачук, а також екс перша ракетка України Сергій Стаховський, який нині служить у Центрі спеціальних операцій «А» СБУ.

Бренд  BOBKOVA разом з агенцією Banda випустила ексклюзивні футболки з історіями українських спортсменів

Бренд  BOBKOVA разом з агенцією Banda випустила ексклюзивні футболки з історіями українських спортсменів

Футболки виготовлені за ініціативи Офісу Президента України, Міністерства молоді та спорту і Національного олімпійського комітету України у співпраці з українською дизайнеркою Крістіною Бобковою — бренд BOBKOVA, Banda agency та групою компаній «Текстиль-Контакт».

Бюджетні гроші на випуск футболок не використовувалися.

Скоро футболки з'являться в продажу на сайті bobkova.ua — прибуток з продажу буде перерахований на розвиток паралімпійського спорту.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ