Знімання нового фільму про Бріджит Джонс обурило мешканців Лондона

Розбираємося у причинах

АВТОР:

ФОТО: entertainment picture

ОПУБЛІКОВАНО: 11 липня 2024

У квітні стало відомо, що Рене Зелвегер повернеться до своєї культової ролі Бріджит Джонс — фільм отримав продовження на четверту частину, і її назва «Бріджит Джонс: Без розуму від хлопця» (Bridget Jones: Mad About the Boy). Відомо, що в кінокартині також з’являться Г`ю Ґрант і Емма Томпсон. 

Початку знімання нової стрічки про Бріджит Джонс неабияк зраділи прихильники франшизи. Однак мешканці півночі Лондона, що став основною локацією для зйомок, були обурені цим. Як повідомляє видання The Sun, знімальний процес вимагає від них дотримання ряду заборон. Цікаво, що саме в цьому районі проживають такі знаменитості, як Гаррі Стайлз, Рамі Малек, Рікі Джервейс і Ровен Аткінсон. 

За інформацією ЗМІ, місцеві мешканці знайшли у своїх дверях листи з проханням не заважати зніманню. Так, команда фільму просить їх покинути свої домівки на час проведення знімань або ж приходити та йти з будинку лише у певний час — для запобігання потрапляння людей у кадр. 

«Це ніби Бріджит тримає їх у заручниках — і це зводить усіх з розуму»,

— прокоментувало джерело The Sun. 

Знімання нового фільму про Бріджит Джонс обурило Гаррі Стайлза, Рамі Малека та інших мешканців Лондона

Також видання розповідає, що сюжет картини «Бріджит Джонс: Без розуму від хлопця» розгортається після смерті її чоловіка Марка Дарсі. Тож глядачі спостерігатимуть за романом головної героїні з набагато молодшим від неї чоловіком, роль якого виконає Лео Вудолл.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ