В Україні покажуть новий фільм з Крістен Стюарт «Любов, брехня та кровопролиття»

Романтичний трилер про стосунки двох жінок

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму, Getty Images

ОПУБЛІКОВАНО: 7 березня 2024

У квітні в українських кінотеатрах представлять романтичний трилер Роуз Гласс «Любов, брехня та кровопролиття», головну роль в якому зіграла Крістен Стюарт. Американська акторка, номінантка на премію «Оскар» та амбасадорка бренду Chanel відома за фільмами «Сутінки», «Зільс-Марія» і «Персональний покупець». Також у 2021 році артистка втілила образ принцеси Діани в біографічній стрічці Пабло Ларраіна.

Події картини «Любов, брехня та кровопролиття» розгортаються в Америці 1980-х. Джекі (Кеті О'Браян) мріє стати бодибілдеркою і прямує до Лас-Вегаса, щоб узяти участь у змаганнях. Її шлях пролягає через маленьке містечко в штаті Нью-Мексико, де жінка знайомиться з менеджеркою тренажерного залу Лу (Крістен Стюарт). Між героїнями виникають романтичні почуття, однак їхнім стосункам загрожує родина Лу, що має кримінальні зв'язки. Режисерка досліджує теми самоствердження, свободи, кохання та насильства.

Кадр із фільму «Любов, брехня та кровопролиття»

Прем'єра картини відбулася на кінофестивалі «Санденс», після чого її представили на Берлінале. Це другий фільм британської режисерки Роуз Гласс, що у 2019 році дебютувала зі стрічкою «Свята Мод», яку номінували на премію BAFTA.

Крістен Стюарт зазначила, що повністю довірилася авторці проєкту, а це з нею буває нечасто. 

«Найважливішим досвідом у роботі над цим фільмом стало відчуття, що поруч мають бути люди, які розділяють твої цінності. Ти маєш знайти команду, в якій кожен вкладає в процес власну енергію та думки. Я хотіла дати Роуз весь необхідний ресурс, щоб вона могла просто взяти його і реалізувати свою ідею»,

— ділиться акторка. 

Крістен Стюарт на показі Фільму в Лос-Анджелесі. Фото: Getty Images

Прем'єра стрічки в Україні запланована на 18 квітня.

Нагадаємо, що на показі фільму в Лос-Анджелесі Крістен Стюарт з'явилася в чорному боді та жакеті українського апсайклінг-бренду Bettter, що був створений у 2020 році стилісткою Юлією Пеліпас. Свій образ акторка доповнила класичними туфлями-човниками Chanel.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ