Netflix працює над продовженням популярного шоу «Проблема трьох тіл»

Науково-фантастичний серіал від творців «Гри престолів»

АВТОР:

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 17 травня 2024

Стримінговий сервіс Netflix працює над додатковими епізодами серіалу «Проблема трьох тіл» — однієї з найпопулярніших прем'єр цієї весни. Шоу, що засноване на трилогії китайського письменника Лю Цисіня «Пам'ять про минуле Землі», спродюсували Девід Беніофф і Деніел Вайс, які раніше працювали над фантастичним проєктом «Гра престолів».

Наразі розробники готують нові епізоди, що допоможуть краще зрозуміти всесвіт серіалу, а новини про точну кількість сезонів оголосять пізніше. Прем'єра шоу «Проблема трьох тіл» відбулася в березні, і протягом трьох тижнів воно займало перше місце в рейтингу Netflix 10 найкращих серіалів. Девід Беніофф зазначив, що команда планує зняти 3 чи 4 сезони серіалу, і, враховуючи його високі рейтинги, це не дивно.

Назва шоу відсилає до однойменної астрономічної задачі, яка непокоїла вчених з XVII століття. Науковці різних епох намагалися визначити траєкторію руху трьох тіл, що притягуються за законом всесвітнього тяжіння, однак на сьогодні універсального рішення не існує.

Серіал розказує про іншопланетян, які живуть у зоряній системі з трьома зорями та опинилися перед загрозою вимирання. У 1960-х вони отримують сигнал від талановитої китайської астрофізикині Є Веньцзе, що наштовхує їх на думку про вторгнення і захоплення Землі.  Загарбники передбачають, що за час польоту люди можуть перевершити їх у розвитку, тож намагаються перешкодити прогресу землян. Є Веньцзе вірила, що інша цивілізація допоможе врятувати планету, назавжди зупинивши війни, однак зіткнулася з непередбачуваними наслідками. Тепер завадити плану загарбників має група науковців, що намагається випередити їх у часі. 

Головні ролі в серіалі зіграли Джон Бредлі, відомий глядачам за роллю в шоу «Гра престолів», Ейза Гонсалес, Ліам Каннінгем, Бенедикт Вонг, Джонатан Прайс, Алекс Шарп, Розалінд Чао та Джесс Хонг.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ