Моніка Беллуччі та Дженна Ортега в новому трейлері «Бітлджюса»

Продовження фантастичної стрічки

АВТОР:

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 19 липня 2024

Компанія Warner Bros. представила новий трейлер стрічки Тіма Бертона «Бітлджюс Бітлджюс», що є продовженням фантастичної горор-комедії 1988 року. На початку липня стало відомо, що фільм відкриє 81-й Венеційський кінофестиваль.

За сюжетом оригінальної картини подружжя Адама і Барбари Мейтлендів випадково потрапляє в аварію. Поступово герої розуміють, що стали привидами, які замкнені у власному будинку. Дім купують нові власники, яких Адам і Барбара спочатку намагаються налякати та вигнати за допомогою містичного створіння Бітлджюса, однак прив'язуються до ексцентричної доньки нових мешканців — Лідії, яку зіграла Вайнона Райдер.

Моніка Беллуччі у фільмі «Бітлджюс Бітлджюс»

Сиквел стрічки розкаже про доньку Лідії, яку зіграла зірка серіалу Netflix «Венздей» Дженна Ортега. Героїня випадково знаходить портал у потойбічний світ. Щоб врятувати її, мати викликає хитрого та підступного Бітлджюса, якого знову втілить на екрані Майкл Кітон. В образі його дружини Делорес перед глядачем постане ефектна Моніка Беллуччі. 

Під час роботи над проєктом Тім Бертон і Моніка Беллуччі зблизилися, а в червні 2023 року офіційно підтвердили свої стосунки. До касту фільму також доєдналися Віллем Дефо і Кетрін О’Гара, найбільш відома за комедією «Сам удома».

Вайнона Райдер і Майкл Кітон у фільмі «Бітлджюс Бітлджюс»

Новий трейлер фільму нагадує про унікальний світ потойбіччя, який створив режисер, та містичних героїв, що не мають нічого спільного зі звичною реальністю. Героїню Дженни Ортеги в школі вважають дивною, але раптово її життя змінюється і дівчина усвідомлює, що у світі існує набагато більше таємниць, ніж вона думала. 

Картина Тіма Бертона вийде в український прокат 5 вересня 2024 року.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ