Мадонна працює над документальним фільмом про своє життя

Зірка натякнула прихильникам, що пише сценарій

АВТОР:

ФОТО: Instagram @madonna

ОПУБЛІКОВАНО: 18 липня 2024

Мадонна поділилася з підписниками в Instagram новими кадрами — на них 65-річна співачка позує поруч із друкарською машинкою та редагує сценарій фільму про власне життя. Зірка жартома зазначила, що на створення картини своєї мрії їй знадобиться багато грошей.

Біографічний проєкт анонсували ще у 2020 році, однак виробництво стрічки затягнулося, а сценарист проєкту змінювався двічі. Цього разу Мадонна взялася за написання тексту самостійно. 

Відомо, що картина носить назву Who’s That Girl — вона відсилає до однойменного синглу артистки та комедійного фільму, в якому вона зіграла головну роль у 1987 році. 

Ймовірно, головну роль у стрічці зіграє американська акторка, номінантка на премії «Золотий глобус» та «Еммі» Джулія Гарнер, зірка серіалів «Озарк», «Маньяк» та «Вигадана Анна». Коли планують почати зйомки та представити картину глядачам, поки що невідомо.  

Раніше Мадонна зазначала, що фільм розкаже про її шлях як жінки й артистки, що не боялася ризикувати, експериментувати з музичним звучанням і власним стилем та здобувати вплив у світі, де панують чоловіки. Нагадуємо, що співачці присвятили декілька документальних картин, зокрема стрічку «Мадонна: Народження легенди», що вийшла на екрани 2019 року.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ