Леді Гага анонсувала новий альбом Harlequin

Присвячений фільму «Джокер: Божевілля на двох», у якому зірка зіграла з Гоакіном Феніксом

АВТОР:

ФОТО: Instagram, кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 25 вересня 2024

Леді Гага повідомила прихильників, що 27 вересня випустить новий альбом Harlequin, який назвала на честь своєї екранної героїні Гарлі Квінн. В Instagram зірка опублікувала обкладинку релізу — на фото вона стоїть у рятувальному жилеті під душем, а макіяж співачки нагадує образ сумного клоуна. На другому знімку показаний відкритий пакет молока, що з'являється у стрічці. 

Альбом супроводжує вихід нової стрічки Леді Гаги «Джокер: Божевілля на двох», у якій акторка та співачка, нагороджена преміями «Оскар» і «Ґреммі», зіграла разом з Гоакіном Феніксом. Фільм є продовженням картини Тодда Філліпса 2019 року про відомого злодія з коміксів DC. 

Картина розказує про клоуна Артура Флека з вигаданого міста Ґотем, що мріє бути успішним стендап-коміком. Навколо панує соціальна несправедливість і жорстокість, а з самого чоловіка постійно знущаються. Через це він переходить на темну сторону і стає одним із найнебезпечніших злочинців Ґотема, головною рисою якого є клоунський грим. Події сиквелу починаються в психіатричній клініці Аркгем, де Джокер (Гоакін Фенікс), якого вважають безумцем, знайомиться з майбутньою партнеркою по злочинах — Гарлі Квінн (Леді Гага).

Леді Гага випустить новий музичний альбом

Instagram @ladygaga

Відомо, що до альбому увійде 13 пісень, зокрема треки під назвою «The Joker», «Folie à Deux», «Happy Mistake», «Smile» та «That’s Entertainment». Сама зірка називає його не офіційним студійним альбомом, а супутнім релізом, що пов'язаний з її акторською кар'єрою. Співачка підкреслила, що це будуть не ті композиції, які глядачі почують у фільмі.

Наразі альбом можна придбати на офіційному сайті Леді Гаги у декількох форматах: ексклюзивний та стандартний вініл, компакт-диск і цифровий продукт. Ймовірно, скоро співачка також анонсує свій 7-й лонгплей, що ніяк не стосується всесвіту «Джокера».

Нагадуємо, що світова прем'єра картини «Джокер: Божевілля на двох» відбулася на 81-му Венеційському кінофестивалі, а в український прокат стрічка вийде 4 жовтня.

Леді Гага випустить новий музичний альбом

Instagram @ladygaga



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ