Кім Кетролл може знову повернутися до ролі Саманти

У 3-му сезоні шоу «І просто так»

АВТОР:

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 16 липня 2024

Стримінговий сервіс HBO Max працює над створенням 3-го сезону мелодрами «І просто так» — продовженням знаменитого шоу «Секс і місто». Проєкт показує, як склалося життя Керрі Бредшоу (Сара Джессіка Паркер) та її подруг Шарлотти (Крістін Девіс) і Міранди (Сінтія Ніксон) через двадцять років після подій оригінального серіалу.

Керрі веде подкаст про секс, видає нову книгу та намагається прийти до тями після смерті свого чоловіка Біга. Неочікувано вона знову сходиться з колишнім коханим Ейденом, що розлучився з дружиною і має двоє дорослих синів, однак щоб бути разом парі доведеться зачекати. Шарлотта повертається на роботу в галерею, а Міранда розриває багаторічний шлюб. Також у шоу з'явилося декілька нових персонажок: заможна ріелторка та подруга Кері — Сіма (Саріта Чоудхурі), стильна режисерка на ім'я Ліза (Ніколь Арі Паркер) й доктор Нія Воллес (Карен Піттман). 

Кім Кетролл у 2 сезоні шоу «І просто так»

А що ж улюблениця глядачів Саманта Джонс, найбільш прямолінійна та розкута з героїнь, що завжди відстоювала своє право на свободу та експерименти в особистому житті. Виконавиця ролі Кім Кетролл вирішила не брати участі в зйомках серіалу, тож за сюжетом Саманта переїхала з Нью-Йорка до Лондона і лиш зрідка телефонує подругам. Однак у фіналі 2-го сезону «І просто так» акторка все ж з'явилась на екрані на дві хвилини, отримавши за це мільйонний гонорар. 

Повернення Кім Кетролл до образу Саманти дало прихильникам надію, що вона вже підписала контракт зі студією і в 3-му сезоні серіалу буде присутня не тільки на словах. Існує думка, що всі сцени з акторкою будуть зняті в Лондоні на умовах зірки, адже вона є однією з ключових учасниць франшизи, не менш важливою, ніж Керрі чи Міранда. Кім Кетролл не приховує, що має напружені стосунки з іншими акторками. Можливо, це будуть спільні епізоди, або ж вона працюватиме в британській столиці окремо від колег. 

Крістін Девіс і Сара Джессіка Паркер в шоу «І просто так»

Участь Кім Кетролл у 3-му сезоні шоу «І просто так», реліз якого запланований на 2025 рік, офіційно не підтверджена. За однією з версій, вона знялась у 2-му сезоні серіалу, тільки щоб порадувати шанувальників та відзначити важливу для проєкту «Секс і місто» дату — 25 років із дня прем'єри.

Минулого року зірка дала інтерв'ю, у якому підкреслила, що однією з головних умов її повернення в шоу є співпраця з художницею по костюмах Патрицією Філд. Саме вона створювала культові образи серіалу «Секс і місто», що й досі надихають трендсеттерів та стилістів. Зазначимо, що саме Філд підібрала образ для появи Кім Кетролл у 2-му сезоні «І просто так». Залишається сподіватися, що легендарний дует знову об'єднається в нових епізодах проєкту.

Кім Кетролл у ролі Саманти Джонс


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ