«Види доброти»: Емма Стоун у трейлері нового фільму Йоргоса Лантімоса

Третій спільний проєкт режисера та акторки

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 28 березня 2024

Компанія Searchlight Pictures представила трейлер нової стрічки грецького режисера, номінанта на «Оскар» Йоргоса Лантімоса «Види доброти», до роботи над якою він залучив своїх улюблених акторів. 

Лантімос надає перевагу незвичним сюжетам, поєднуючи елементи фантастичного і реального світу. Так, у фільмі «Лобстер» він показує майбутнє, в якому пошук романтичного партнера стає питанням життя і смерті, а одинаків буквально перетворюють на тварин. У стрічці «Убивство священного оленя» робить кардіохірурга героєм античної трагедії Евріпіда, а у «Бідолашних створіннях» досліджує історію жінки, яку повернули до життя за допомогою наукового експерименту в Англії XIX століття.

За задумом режисера, його новий фільм — це розповідь про трьох ексцентричних героїв: чоловіка, що не має вибору і намагається відновити контроль над своїм життям; поліцейського, стривоженого тим, що його дружина, яка вважалася безвісти зниклою в морі, повернулася іншою людиною, та жінку, що шукає духовного лідера з надзвичайними здібностями. 

Одну з головних ролей у стрічці зіграла Емма Стоун — це вже третя спільна робота акторки й режисера. Вперше вони зустрілися у 2018 році на знімальному майданчику картини «Фаворитка». Історична драма досліджує стосунки англійської королеви Анни Стюарт з її коханками, що змагаються за владу. Наступним успішним проєктом стала фантастична картина «Бідолашні створіння», яка цього року принесла Еммі Стоун другу премію «Оскар». 

Крім неї у новій стрічці режисера знялися Віллем Дефо, зірка фільму «Одного разу в Голлівуді» Марґарет Кволлі, Гантер Шафер, відома глядачам за серіалом «Ейфорія», Джессі Племонс, Джо Елвін та Хонг Чау.

Прем'єра картини, яка обіцяє бути не менш захопливою та неординарною, ніж попередні роботи Лантімоса, запланована на 21 червня 2024 року.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ