Боротьба за владу, кохання та змови у трейлері серіалу HBO Max «Дім дракона»

Продовження фантастичної історії

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 16 травня 2024

Стримінговий сервіс HBO Max представив трейлер 2-го сезону серіалу «Дім дракона» — популярного фантастичного шоу, що вийде на екрани 16 червня. Проєкт заснований на книзі американського письменника Джорджа Мартіна «Вогонь і кров» і є приквелом відомого циклу книг та серіалу «Гра престолів». 

Події шоу «Дім дракона» розгортаються на 200 років раніше, у період розквіту Дому Таргарієнів. Члени родини, що має особливий зв’язок з драконами, змагаються за владу в Семи королівствах, піддаються пристрастям та намагаються вижити в запеклій громадянській війні.

Трейлер демонструє підготовку знатних спадкоємців роду до боротьби за трон після смерті короля Візеріса Таргарієна. У центрі сюжету — історія принцеси Рейніри Таргарієн, який протистоїть її колишня подруга та дружина короля Алісента Гайтауер, що мріє подарувати трон своїм синам.

Кадр із серіалу «Дім дракона», 2-й сезон

На створення драми команду надихнула історія середньовічної Англії. Головні ролі в серіалі виконали Емма Д’Арсі, Метт Сміт, Олівія Кук, Еван Мітчелл, Ріс Іфанс, Стів Туссен, Ів Бест, Фредді Фокс і Том Ґлінн-Карні. 

Минулого року шоу одержало 9 номінацій на «Еммі» та премію «Золотий глобус» у категорії «Найкращий драматичний серіал». Ймовірно, успішний фантастичний проєкт HBO Max також продовжать на 3-й і 4-й сезони.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ