Дивимося трейлер 2-го сезону серіалу «Чудовиська» Раяна Мерфі

З Хлоєю Севіньї та Хав'єром Бардемом

АВТОР:

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 5 вересня 2024

Стримінговий сервіс Netflix представив глядачам трейлер 2 сезону антології Раяна Мерфі та Ієна Бреннана «Чудовиська», що присвячена гучним кримінальним справам. Нагадуємо, що перший сезон шоу досліджував історію відомого вбивці Джеффрі Дамера, якого зіграв Еван Пітерс. Серіал отримав мільйони переглядів і став одним з найпопулярніших проєктів Netflix.

2 сезон шоу розкаже про братів Мендесів, яких у 1996 році засудили за вбивство їх батьків Хосе і Кітті. Згідно з версією слідства, Лайл та Ерік скоїли злочин, щоб успадкувати родинний маєток. Разом з тим самі обвинувачені наголошували, що роками терпіли фізичне й емоційне насильство, і саме це стало причиною їхнього вчинку. Ролі братів-злочинців зіграли Ніколас Чавес та Купер Кох, а батьків втілили на екрані Хав'єр Бардем і Хлоя Севіньї.

Кадр 2 сезону серіалу «Чудовиська»

У трейлері героїня Хлої Севіньї звертається до чоловіка зі словами: «Мені потрібно знати, що відбувається між тобою та хлопцями... Я більше не хочу, щоб ми брехали одне одному. Я нікому не скажу».

Також у відео звучить діалог братів, що стали злочинцями й зруйнували власну сім'ю. «Ми вирішили, що більше не будемо миритися з тим, як склалося наше життя. Починаючи з цього моменту, ми будемо вимагати більшого і ніколи не повернемося назад», — проголошує Лайл Мендес (Ніколас Чавес), звертаючись до глядачів.

Прем'єра 2-го сезону серіалу запланована на 19 вересня.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ