Дивимося перший трейлер фантастичного серіалу «Дюна: Пророцтво»

Одне з найочікуваніших шоу осені-2024 від HBO Max

АВТОР:

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 21 жовтня 2024

Стримінговий сервіс HBO Max представив перший трейлер серіалу «Дюна: Пророцтво», що є частиною всесвіту американського письменника-фантаста Френка Герберта. Шоу стало приквелом популярних фільмів Дені Вільньова «Дюна» та «Дюна. Частина друга» з Тімоті Шаламе і Зендеєю.

Проєкт натхнений романом «Орден сестер Дюни», який був написаний старшим сином автора Браяном Гербертом у співпраці з Кевіном Дж. Андерсоном. Події серіалу розгортаються за 10 тисяч років до великої війни та здобуття Полом Атрейдесом (Тімоті Шаламе) абсолютної влади.

Шоу розкаже про двох сестер з роду Харконеннів, Гріффін та Валію, які боротимуться з силами, що загрожують майбутньому людства, і створять легендарний жіночий орден Бене Ґессерит. Учасниці цього об'єднання вміють передбачати майбутнє та прагнуть контролювати політику імперії, залишаючись у тіні. 

Одну з головних ролей у шоу виконала британська акторка Емілі Вотсон — зірка серіалу HBO Max «Чорнобиль». Також у картині знялися Олівія Вільямс, відома за історичною драмою Netflix «Корона», відома індійська акторка Табу, Марк Стронг, Джоді Мей, Джош Г'юстон та Едвард Девіс. Прем'єра серіалу запланована на 17 листопада. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ