Аня Тейлор-Джой і світ майбутнього в трейлері екшну «Фуріоза»

Картина про становлення сильної жінки

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму, Instagram

ОПУБЛІКОВАНО: 20 березня 2024

Компанія Warner Bros. представила трейлер стрічки «Фуріоза: Шалений Макс. Сага» з Анею Тейлор-Джой. Антиутопія є частиною популярної франшизи фільмів Джорджа Міллера про майбутнє, в якому люди боряться за ресурси та проявляють свої найгірші інстинкти.

Перша картина серії з Мелом Гібсоном у головній ролі вийшла в 1979 році та стала сенсацією у світовому прокаті. У 2015-му проєкт знову опинився на піку популярності завдяки стрічці «Шалений Макс: Дорога гніву» з Томом Гарді та Шарліз Терон.

Увагу глядачів здобув не тільки головний герой — Макс, а й впливова жінка всесвіту — воїтелька Фуріоза. Її образ вийшов настільки яскравим, що героїні вирішили присвятити окремий фільм «Фуріоза: Шалений Макс. Сага».

Аня Тейлор-Джой в фільмі «Фуріоза: Шалений Макс. Сага»

Картина розказує про становлення героїні та її перетворення на велику воїтельку. Фуріоза була зовсім юною, коли звичний світ почав руйнуватись і зникати. Дівчинку викрали з її рідного поселення — Зеленого Місця Багатьох Матерів. Орда байкерів на чолі з Дементусом тепер вважає її своєю власністю, однак Фуріоза готова на все, щоб вижити та повернутися додому. 

Дорослу героїню раніше втілила на екрані Шарліз Терон, а молоду Фуріозу довірили зіграти володарці премії «Золотий глобус» Ані Тейлор-Джой, відомій за фільмами «Емма», «Відьма», «Меню» та серіалу Netflix «Ферзевий гамбіт». Її основного ворога Дементуса зіграв Кріс Гемстворт.

Instagram: @anyataylorjoy

«Фуріоза: Шалений Макс. Сага» — п'ятий фільм серії Джорджа Міллера. Зйомки проєкту Warner Bros. проходили впродовж 2022 року в Австралії. Українська прем'єра стрічки запланована на 24 травня 2024 року


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ