3-й сезон серіалу «Бріджертони» став одним із найпопулярніших проєктів Netflix

Костюмована драма продовжує підкорювати серця глядачів

АВТОР:

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 5 липня 2024

У червні Netflix представив глядачам 3-й сезон серіалу «Бріджертони» — костюмованої драми, заснованої на романах Джулії Квінн, що подарувала нам тренд Regency coreповернувши моду на сукні в стилі ампір, довгі рукавички та аксесуари з пір'ям.

Шоу пропонує альтернативний погляд на життя аристократів в Англії XIX століття. Серіал розказує про дітей благородних родин, що прагнуть знайти кохання, а також про загадкову «пліткарку» — леді Віслдаун, яка викриває їхні найпотаємніші секрети й веде власну гру з королевою. В нових епізодах ми побачили протистояння між розумом і серцем, світські скандали та весілля, а особистість таємничої Віслдаун нарешті було викрито.

Прем'єра романтичної драми відбулася у 2020 році. Серіал одразу здобув прихильність глядачів і потрапив у рейтинг 10 найпопулярніших англомовних проєктів в історії Netflix. Згодом у тому ж списку опинився 2-й сезон серіалу, а тепер і 3-й, який отримав вже майже 92 мільйони переглядів.

Слід зазначити, що, попри високі рейтинги та увагу глядачів з усього світу, «Бріджертонам» поки що не вдалося перевершити декілька інших відомих шоу.

Очолює рейтинг Netflix містична драма Тіма Бертона «Венздей», головну роль в якій зіграла Дженна Ортега, — серіал має рекордні 252 мільйони переглядів. Також у першій трійці списку науково-фантастичне шоу «Дивні дива» з Міллі Боббі-Браун і кримінальний триллер «Дамер: Чудовисько» про американського серійного вбивцю Джеффрі Дамера.

Нагадуємо, що в червні Netflix офіційно повідомив, що працює над 4-м сезоном «Бріджертонів», який ми побачимо, втім, не раніше 2025 року. Читайте все, що про нього відомо, в нашому матеріалі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ