Що придбати на літній Чорній п’ятниці від Notino

Про актуальні аромати та косметику

АВТОР:

ФОТО: Сайти брендів, INSTAGRAM: @CHLOELECAREUX

ОПУБЛІКОВАНО: 3 липня 2024

Чимало жінок мають улюблений засіб, без якого їм важко уявити свою б’юті-рутину. Справжній мастхев, незмінний роками, який зазвичай купують одразу в декількох екземплярах, адже лише одна думка про те, що він може зникнути з продажу, неабияк псує настрій.   

І саме під час шопінгу, який передбачає чималі знижки, ми нерідко знаходимо засоби, які стають нашими фаворитами. Тож варто скористатись нагодою, адже 5 липня на сайті найбільшого європейського інтернет-магазину косметики та парфумерії Notino відбудеться літня Чорна п’ятниця. Отже, можна отримати більше задоволення від косметичних та ароматних покупок за приємними цінами. 

Здійсніть усі свої бажання та встигніть зробити вигідні покупки на найбільшому розпродажі літа. З кодом summer на вас чекають знижки до 30%. А використавши в мобільному застосунку код summerapp, ви отримаєте додаткову знижку 3%!

Щедра пропозиція діє з 1 по 7 липня 2024 року і не поширюється на акційні товари та товари з категорії «розпродаж».

Червона помада — фаворитка багатьох жінок. Тренд з акцентом на вуста не втрачає своєї актуальності й цього сезону. Усі відтінки червоного з сяйнистим або матовим фінішем — влучне доповнення образів цього літа. 

Червона помада

Yves Saint Laurent, Loveshine Lipstick

Щоби створити макіяж з яскравим акцентом на губах, варто подбати про належний догляд за шкірою — тільки тоді ви будете виглядати бездоганно. Зволоження шкіри — базовий етап у рутині краси для власниць усіх типів шкіри. 

Зволоження шкіри

FILORGA, HYDRA-HYAL GEL-CREAM

Маска для обличчя

Clinique, Moisture Surge Overnight Mask

А ще у багатьох жінок (та й у чоловіків теж) існує аромат-фаворит. Нерідко такі парфуми іменують не інакше як «ароматна візитівка», що створює добре впізнаваний шлейф і асоціюється з її власницею. 

Любов до цих парфумів настільки щира, що ми купуємо їх у всіх представлених у продажу варіантах фасування, щоб найменші покласти до сумочки, а найбільші мати про запас. Варто звернути увагу на подарункові сети, до яких бренди додають компліментарні мініверсії парфумів, що зручно завжди мати під рукою.

Набори, до яких входять мініверсії доглядових засобів для тіла з ароматом улюблених парфумів, — теж чудова знахідка, адже за допомогою ароматного лосьйону для тіла або гелю для душу можна посилити інтенсивність шлейфу.  

Парфумиміні

Viktor & Rolf, GOOD FORTUNE 2023

Набір з парфумами

Narciso Rodriguez for her MUSC NOIR Shopping Bag Set


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ