Chanel представив лімітовану святкову колекцію б'юті-засобів

Зіркою рекламної кампанії стала відома модель

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @chanel.beauty

ОПУБЛІКОВАНО: 15 грудня 2023

Святковий сезон 2023/24 розпочинається, тож настав час шукати beauty-подарунки не лише для близьких, а й для себе. З цієї нагоди бренд Chanel представив лімітовану святкову селекцію, до якої увійшли парфуми, декоративна косметика та засоби для догляду за шкірою тіла й обличчя не лише для жінок, а й для чоловіків. Лінійка отримала назву Chanel Wonderland («Країна див Chanel») і вже презентована на сайті бренду.

Chanel

Ласкаво просимо до Chanel Wonderland, де розпочинається магія свята. Дозвольте нам знайти чудовий подарунок з добірки незабутніх ароматів, блискучих засобів для макіяжу та ультрачуттєвого догляду за шкірою,

— йдеться у дописі бренду в Instagram.

Цієї зими бренд пропонує звернути увагу на парфуми та парфумовану воду, зокрема №5, Paris — Venise, Coco Mademoiselle, 1957, Chance Eau Tendre, Chance Eau Fraîche, Gabrielle Chanel Essence та Gardénia. До чоловічої добірки ароматів увійшли Bleu de Chanel, Allure Homme Sport, Paris — Édimbourg, Platinum Égoïste та декілька інших.

Chanel

Щодо засобів для макіяжу, то у святковій селекції можна знайти тіні, туш, олівець для брів, пудру, румʼяна, бронзер, конкріт, помаду, бальзам для губ, колір якого підлаштовується до шкіри, лак для нігтів та інші продукти. Також у колекції наявні доглядові засоби, серед яких креми, зволожувальні гелі, серуми тощо.

Зазначимо, що у проморолику, що був опублікований в Instagram-акаунті Chanel, святкову колекцію презентувала італійська топмодель Вітторія Черетті.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ