Принцеса Євгенія зворушливо привітала сестру Беатріс з днем народження

Теплі сестринські стосунки

АВТОР:

ФОТО: Instagram: @princesseugenie

ОПУБЛІКОВАНО: 9 серпня 2024

Учора, 8 серпня, принцеса Беатріс — старша донька принца Ендрю та онука покійної королеви Єлизавети II — відсвяткувала своє 36-річчя. За традицією інші члени королівської сімʼї залишили для неї привітання у соціальних мережах, та найзворушливішим був допис її молодшої сестри принцеси Євгенії.

В Instagram принцеса Євгенія, яка веде свою публічну сторінку самостійно, поділилася серією фотографій зі старшою сестрою. На перших двох вони з принцесою Беатріс стрибають на тлі мальовничих скель у Саудівській Аравії. На третьому знімку Беатріс грається зі своїм молодшим племінником Ернестом. Фото було зроблене на Великдень, тож принцеса на ньому позує у заячих вушках.

«З днем народження, люба Бібі! Ти — натхнення. Ти проклала шлях для своєї меншої сестрички. Люблю тебе»,

— підписала серію світлин принцеса Євгенія.

Зазначимо, що принцесу Беатріс із днем народження також привітала її мама Сара Фергюсон. Вона опублікувала архівну фотокартку з донькою та супроводила її ніжним дописом:

«З днем народження, моя чудова Беатріс. Ти найдивовижніша донька, мати, мачуха, сестра, дружина і жінка! Це така честь для мене — мати можливість вчитися в тебе щодня. Ти продовжуєш надихати мене й оточення своїм теплом, цікавістю та наповненістю життям. Я люблю тебе. З днем народження!»

День народження принцеси Беатріс


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ