Принцеса Беатріс зʼявилася на фестивалі «Каннських левів»

Продемонструвала ніжний образ

АВТОР:

ФОТО: Getty Images

ОПУБЛІКОВАНО: 20 червня 2024

Фестиваль «Каннських левів» — престижний міжнародний захід, що відзначає найкреативніші рекламні кампанії та їхніх виробників. Цьогоріч фестиваль відвідала особлива гостя — онучка Єлизавети ІІ, принцеса Беатріс. Для заходу вона обрала романтичну сукню довжини міді на затин, оздоблену принтом, від бренду Sandro. Доповнювали вбрання гостроносі слінгбеки на пласкій підошві Pretty Ballerinas. 

У рамках «Каннських левів» принцеса поспілкувалася, а також зробила фото з директоркою зі зв'язків із громадськістю Spotify Дасті Дженкінс та зі співзасновником та генеральним директором Reddit Стівом Гаффманом. Разом вони відвідали вечір музики та культури Spotify, де мали змогу почути виступ Джона Ледженда. 

Окрім цього, принцеса Беатріс також узяла участь в обговоренні значення емоційного інтелекту в епоху штучного інтелекту від Journal House. 

Зазначимо, що «Каннських левів» називають «Оскаром в індустрії реклами», і цьогоріч бронзову відзнаку фестивалю здобув український проєкт «Мед мінних полів», мета якого — привернути увагу світової спільноти до проблеми мінування території України. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ