Принц Вільям вперше після оголошення діагнозу Кейт Міддлтон покинув родину на декілька днів

Принц Вельський продовжує виконувати королівські обов'язки

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Getty Images, Instagram

ОПУБЛІКОВАНО: 10 травня 2024

У квітні принц Вільям повернувся до виконання своїх королівських обов'язків, а 8 травня поїхав з Віндзора не декілька днів. Принц Уельський вперше з моменту повідомлення про діагноз Кейт Міддлтон вирушив у подорож країною, залишивши родину вдома. Він відвідав графство Корнуолл на півдні Англії. Світлини з поїздки опублікували на офіційній сторінці подружжя в Instagram.

Спершу принц Вільям прибув до містечка Ньюкі, щоб підтримати проєкт соціального житла. 

«Я із захопленням думаю, що це буде місце першого інноваційного житлового проєкту герцогства Корнвольського і що скоро тут з'являться 24 високоякісні тимчасові будинки для безпритульних»,

— зазначив принц. Разом із Кейт Міддлтон він представляє благодійний фонд Homewards, який надає допомогу бездомним жителям Великобританії.

Наступною зупинкою в графіку принца Вільяма став пляж Fistral Beach, що є одним із найпопулярніших місць для серфінгу, та приморське селище Голівелл. Принц поспілкувався з дітьми, спортивними тренерами та волонтерами, які стежать за дотриманням правил поведінки на воді та проводять тренінги з надання першої допомоги. 

Нагадуємо, що наприкінці березня Кейт Міддлтон повідомила, що хвора на рак, проходить курс профілактичної хімієтерапії та відновлюється після операції, тож наразі не братиме участь у публічних заходах. У квітні король Чарльз III, який також зараз бореться з хворобою, нагородив її Орденом кавалерів пошани за розвиток культурних і соціальних програм.

Відповідаючи на питання прихильників королівської сім'ї, принц Вільям запевнив, що зараз з його дружиною і дітьми все добре.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ