Принц Вільям тепло привітав Чарльза III з днем батька

І поділився знімком з власними дітьми

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Instagram, Getty Images

ОПУБЛІКОВАНО: 17 червня 2024

На честь Дня батька, що відзначають у третю неділю червня, принц Вільям поділився архівною фотографією, на якій він безтурботно грає з м'ячем поруч з королем Чарльзом III. 

Також на сторінці принца та принцеси Уельських в Instagram опублікували новий знімок принца Вільяма з його трьома дітьми: спадкоємцем трону Джорджем, донькою Шарлоттою і наймолодшим сином Луї. Вони стоять спиною до об'єктива, міцно обіймаючи батька, і дивляться на море. Теплий сімейний кадр зробила Кейт Міддлтон, що цікавиться фотографією і нерідко знімає портрети власної родини. 

Знімок супроводжує підпис «Ми любимо тебе, тату. Щасливого Дня батька!» з ініціалами дітей принца та принцеси Уельських.

Принц Вільям і король Чарльз III. Instagram: @princeandprincessofwales

Принц Вільям з дітьми. Instagram: @princeandprincessofwales

Нагадуємо, що 15 червня Кейт Міддлтон вперше взяла участь у публічному заході відтоді, як стало відомо, що вона хвора на рак і проходить курс хімієтерапії. Принцеса Уельська відвідала щорічний військовий парад на честь дня народження короля Trooping the Colour. 

Під час урочистої церемонії виносу прапора вона вітала шанувальників королівської родини на балконі Букінгемського палацу разом із чоловіком та дітьми, Чарльзом III та королевою-консортом Каміллою. Кейт Міддлтон запевнила, що її лікування просувається успішно, однак поки що вона не планує повертатися до звичного графіку. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ