Молодшу сестру Чарльза III принцесу Анну госпіталізували

Через інцидент у маєтку Гаткомб-Парк

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Getty Images

ОПУБЛІКОВАНО: 25 червня 2024

Принцесу Анну, 73-річну сестру короля Чарльза III, госпіталізували після інциденту, що стався з нею в неділю в Геткомб-Парку — розкішному маєтку в Глостерширі, який вона отримала в подарунок від матері, покійної Єлизавети II. Тут принцеса мешкає разом зі своїм другим чоловіком Тімоті Лоуренсом та дітьми від першого шлюбу Пітером і Зарою.

Букінгемський палац оприлюднив офіційну заяву, у якій повідомив про стан здоров'я принцеси.

«Принцеса отримала незначні травми та струс мозку внаслідок інциденту в маєтку Геткомб-Парк, що стався ввечері 23 червня. Її Високість залишили в лікарні Southmead Hospital у Брістолі для спостереження, однак ми очікуємо на повне та швидке одужання. Короля детально інформують про стан його сестри, і він приєднується до всієї королівської родини, надсилаючи Анні найщирішу любов і найкращі побажання»,

— зазначають у палаці.

ПРИНЦЕСА АННА З ЛЕДІ ГАБРІЕЛЛОЮ КІНГСТОН на кінних перегонах Royal Ascot

Минулого тижня принцеса Анна двічі відвідала кінні перегони Royal Ascot, де також були присутні король Чарльз III з королевою-консортом Каміллою. 

Нагадуємо, що наразі 75-річний монарх, як і Кейт Міддлтон, бореться з раком. Незважаючи на хворобу, наприкінці квітня він повернувся до виконання своїх обов'язків і продовжив брати участь у публічних подіях. На початку червня Чарльз III поїхав до Франції разом із принцом Вільямом, щоб відзначити 80-річчя «Дня Д» — 6 червня 1944 року сили союзників висадились на узбережжі Нормандії, — а пізніше з'явився на військовому параді Trooping the Colour на честь свого дня народження. На балконі Букінгемського палацу до нього приєдналися принц Вільям та Кейт Міддлтон, що продовжує відновлюватися після операції. 

«Моє лікування триває і займе ще кілька місяців. Я сподіваюся взяти участь у ряді публічних заходів цього літа, але розумію, що я "ще не вийшла з лісу". Вчуся бути терплячою та справлятися з невизначеністю. Сприймаючи кожен день таким, як він є, прислухаючись до свого тіла та дозволяючи собі приділити одужанню необхідний час», 

— зазначила Кейт Міддлтон.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ