Король Чарльз III зустрівся з президентом Володимиром Зеленським

У Бленгеймському палаці

АВТОР:

ФОТО: Getty Images

ОПУБЛІКОВАНО: 19 липня 2024

По завершенню саміту Європейської політичної спільноти, який відбувся у Бленгеймському палаці, король Чарльз ІІІ зустрівся з президентом Володимиром Зеленським. Цього року в події, що була присвячена захисту демократії та посиленню підтримки України, взяли участь 46 європейських лідерів. 

«Вдячний королю Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Чарльзу ІІІ за аудієнцію. Сполучене Королівство залишається одним із найближчих і найважливіших союзників України. Цінуємо всю підтримку, надану українському народу»,

— прокоментував зустріч Володимир Зеленський.

Нагадуємо, що наразі Чарльз III, як і Кейт Міддлтон, бореться з раком. Незважаючи на хворобу, наприкінці квітня монарх повернувся до виконання своїх обов'язків і продовжив відвідувати публічні події.

На початку червня Чарльз III разом з принцом Вільямом поїхав до Франціїщоб вшанувати ветеранів Другої світової війни, а в липні з'явився на військовому параді Trooping the Colour на честь свого дня народження та двічі відвідав кінні перегони Royal Ascot разом із королевою-консортом Каміллою. 

Кейт Міддлтон також запевнила прихильників королівської родини, що її лікування проходить успішно, хоч їй і довелося тимчасово відмовитися від обов'язків принцеси. 14 липня Кейт Міддлтон відвідала фінал тенісного турніру «Вімблдон» разом з 9-річною донькою Шарлоттою. Публіка зустріла принцесу гучними оплесками.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ